Kempentrail nieuws

Update 12-10-2020

Stichting KempenRun zet streep door twee loopevenementen

Covid 19 virus weer spelbreker!

Het is ruim een half jaar geleden dat de Kempen Run 2020 op het laatste moment niet kon doorgaan in verband met het Covid 19 virus. Een besluit dat wij destijds met pijn in ons "loophart" hebben genomen, maar op dat moment de enige optie was   Vanaf dat moment was alles gericht op de Kempen Trail op 6 december 2020 in Bladel en de Kempen Run op 21 maart 2021 in Hapert. Gezien de huidige situatie en de vooruitzichten voor de komende maanden heeft de organisatie besloten beide evenementen van de hardloopkalender te halen. In de afweging hebben zaken als gezondheidsrisico’s, accommodatie en zeker ook de onzekere tijden waarin onze sponsoren verkeren een rol gespeeld. Omdat wij deze zaken niet kunnen waarborgen hebben wij dit besluit genomen. 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopen jullie weer te mogen begroeten bij de Kempen Trail op 5 december 2021 en Kempen Run 20 maart 2022!

Met sportieve groet,

Organisatie Stichting Kempen Run Hapert

 

update: 24-09-2020

Covid -19 en de Kempen Trail 6-12-2020:

Gisteren in de bestuursvergadering hebben we besproken of we de Kempentrail 2020 willen en kunnen organiseren. Het inmiddels opgevraagde Gemeente Protocol gaf toch al snel duidelijkheid dat het moeilijk zou worden. Tevens gaf een deelnemer van No-Limits die zeer recentelijk een Trail had gelopen in Goirle, gegevens die de moeilijkheid nog eens ondersteunde. Verder zou er meer inzet nodig zijn van vrijwilligers, die we niet hebben. Het was duidelijk dat we de Kempentrail zo en met de toenemende besmettingen niet konden organiseren.

 

update: 12-06-2020

Covid-19 en de Kempen Trail 6-12-2020:

Beste sportvrienden,

De RIVM maatregelingen m.b.t. covid-19 geldt dat per 1 september onder voorbehoud evenementen weer zijn toegestaan. De organisatie van evenementen en ook onze Kempen Trail zal wellicht anders georganiseerd gaan worden dan gewend. Het is nog geen 6 dec., dus kan er tussentijds nog veel gebeuren.  De Atletiek Unie heeft een protocol opgesteld voor het organiseren van evenementen waarmee we handvaten hebben gekregen.  Vanaf september gaan we kijken wat we kunnen organiseren.  Alles zal in nauw overleg met de Gemeente en onze locatie "de Tipmast" gaan. Ondertussen blijven we de ontwikkelingen volgen.

Hopelijk kunnen we toch met (vele) deelnemers, op gepaste afstand, de 6de editie organiseren!

"Stichting Kempen Run" 

 

 

De 5e editie van de Kempentrail is op zondag 1 december gelopen.
>Lees het verslag met de uitslagen en de foto impressie

 

 

Baevo