Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl


Mededeling vanuit het bestuur van No-Limits


Geplaatst op: 09-11-2020

Beste leden van No-Limits,

Het bestuur heeft in de week van 2 november vergaderd. Digitaal natuurlijk, ook wij moeten eraan geloven.Ik ben vanmorgen een aantal leden tegengekomen (alleen of in groepjes van 2), maar lang niet allemaal. Daarom maar dit mailtje als vervanger van gewoon contact.

Tipmast

Een aantal van jullie zal al gebruik gemaakt hebben van onze cadeaubon voor De Tipmast, maar zeker nog niet iedereen. De Tipmast is gesloten, maar buiten staan twee foodtrucks waar je kunt afhalen. Zodra het kan gaat het café/restaurant ook weer open. Er komt ook een overdekt, verwarmd winterterras zodra de regels versoepeld wordt. Besteed er je cadeaubon en geniet er van.

Wandelen/lopen

Het bestuur zal zsm reageren, zodra de regels versoepeld worden. Veiligheid gaat echter voor alles. We houden ons aan de regels, maar het bestuur zal ook wikken en wegen of we trainingen voor ons eigen gevoel veilig kunnen hervatten. Hetzelfde geldt voor het schenken van thee/koffie op zondag. We hopen in ieder geval dat rond de feestdagen ruimte ontstaat om samen iets gezelligs te doen. 

Trainen

Voorlopig moet je dus alleen trainen. Je kunt op onze website terecht voor een gevarieerd trainingsschema. Vergeet ook niet om regelmatig lenigheids - en spierversterkende oefeningen te doen. Je kunt kijken op >hardlopen.nl of op >runnersworld 

Startersgroep

We zijn de startersgroep niet op 1 november kunnen beginnen. Zodra er ruimte is, wordt het opgestart. We hebben nu 7 aanmeldingen. Ken je iemand die (mogelijk) interesse heeft, tip die dan. Aansluiten kan nog. Aanmelden en meer informatie op de website van No-Limits >Startersgroep 

Canirunning

We gaan experimenteren met Canirunning (rennen met je hond). Bart Hexspoor en Ivo Vroomen zijn ervaren canicrossers en hebben de leiding. De trainingen op zondag starten zodra er ruimte voor is. Eerst komt er een publiciteitscampagne om belangstellenden te trekken. Voor canirunning zijn speciale reglementen opgesteld, ook mbt sociaal gedrag van de hond. De honden blijven gescheiden van lopers en wandelaars. Deelnemers moeten (na enkele proeftrainingen) lid worden van No-Limits.

Contact

In deze tijden is het van extra belang om contact te houden met elkaar. Wij als bestuur zien en horen ook niet alles. Heb je tips voor het bestuur, mail of bel me dan.

Hopelijk kunnen we weer snel samen trainen en ontmoeten. Hou vol en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Jan Smets, voorzitter


Agenda

februari 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Corona besmettingen in Bladel

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.
Trainingen gaan voorlopig niet door.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

2 bezoekers online
Vandaag: 44 unieke bezoekers
Deze week: 168 unieke bezoekers
Totaal: 62244 unieke bezoekers