Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl


Bericht vanuit het bestuur van No-Limits


Geplaatst op: 28-04-2020

Van de voorzitter van No-Limits, Jan Smets, kwam onderstaand bericht binnen.

Beste leden van No-Limits

Voorlopig is het nog afwachten wat de coronacrisis gaat betekenen voor No-Limits. Binnen het bestuur hebben we digitaal overleg gehad. Gezien de onzekerheden hebben we nog geen besluiten genomen. 
Zeker is, dat we, zodra er toestemming is, de draad van het samen lopen en wandelen weer op gaan pikken. Uiteraard zullen we jullie tijdig inlichten wanneer het zo ver is. Indien lopen en wandelen in clubverband alleen onder voorwaarden kan, dan zal het bestuur daar een opzet voor maken.

Tot die tijd hoeft het niet leeg te zijn. Er wordt volop gelopen en gewandeld, niet alleen door leden van No-Limits. Blijf dit doen, maar hou je aan de regels.

No-Limits is echter meer dan een loop - en wandelvereniging. Meer nog dan het sportief bezig zijn, missen we in deze tijden het sociale contact. Ik hoop dat iedereen binnen zijn eigen groep, kringetje en verband contact houdt met elkaar. Als het niet fysiek kan, dan kan het gelukkig ook digitaal tegenwoordig.

Omdat we het wekelijks contact kwijt zijn, missen we ook bijzonderheden in het leven van elkaar. Gelukkig zijn we gevrijwaard gebleven van ernstige zaken. Ik heb tenminste niks daarover gehoord. Schroom niet om een mailtje te sturen naar dit adres mocht er in het kader van lief en leed wat te melden zijn. 

In dat kader heb ik afgelopen vrijdag - op gepaste afstand - een bos bloemen overhandigd aan ons verse lid in de orde van Oranje Nassau Ed Verhoeven.

Tijdens de ledenvergadering kon ik melden dan Anne Lauwers (Anne Kokken) op 2 maart bevallen is van dochter Sam. 
Rik de Haas en Bea van Ham zijn op 24 maart de trotse ouders geworden van een zoon Jens.
Zodra raamvisite verandert in gewone kraamvisite zullen we beide leden en hun prille gezinnetje nog bezoeken met een attentie namens No-Limits.

Inmiddels is bekend geworden dat de Grensparkwandelingen 2020 zijn afgelast. Dit jaar zou de 25e editie zijn. Dat zilveren feest wordt een jaar opgeschoven.

Ik wens jullie allen het allerbeste en hopelijk zien we elkaar weer snel op de loop - of wandelschoenen.

Met vriendelijke groet,

Jan Smets


Agenda

september 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

5 bezoekers online
Vandaag: 21 unieke bezoekers
Deze week: 197 unieke bezoekers
Totaal: 59944 unieke bezoekers
 
Baevo