Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl


Maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen


Geplaatst op: 15-03-2020

Het bestuur van No-Limits heeft zondag 15 maart overlegd over de vervolgmaatregelen met betrekking tot de bestrijding en beheersing van het coronavirus.

Er is besloten dat tot 1 april alle verenigingsactiviteiten worden stilgelegd. (in de actualiteit gaat de datum momenteel al richting 6 april)

Afgelastingen:
Geen groepstrainingen voor lopers en wandelaars
Geen Plogging op 22 maart
Geen Kroonvenestafette op 29 maart
Geen Pannekoekenwandeling op 29 maart

Trainingen
Er zijn regelmatig groepjes wandelaars en lopers samen actief.  Begrijpelijk dat je wilt doorgaan met je training. Ben echter zeer terughoudend in je contacten. Al deze activiteiten vallen buiten het clubverband van No-Limits.
Verder gelden de richtlijnen van regeringszijde, zoals die voor  iedereen gelden. Dus blijf thuis als je klachten of verschijnselen hebt, die kunnen duiden op een besmetting en beperk de sociale contacten zoveel mogelijk en hou fysiek afstand van elkaar.

Voor de individuele trainingen verwijzen we naar het trainingsprogramma dat op onze site staat en naar hardlopen.nl. Op deze site staan tips en oefeningen die je individueel kunt doen.

Plogging
Op dit moment is er nog geen besluit genomen over de Opschoondag op 21 maart. De Plogging van No-Limits op 22 maart wordt afgelast. Er wordt contact opgenomen met de organisatie om dit later in het jaar nog een keer op het programma te zetten.

KempenRun
Op zondag 15 maart hadden veel leden in Hapert actief willen zijn. Het is erg jammer, dat dat niet door kon gaan. 
Het is vooral zuur voor de organisatie en de No-Limits leden die er vele uren van voorbereiding in hebben gestoken. De afwikkeling is bijna rond en de (financiële) gevolgen lijken beperkt te zijn. 
Iedereen die betrokken is bij de organisatie van de KempenRun wordt door de voorzitter van No-Limits hartelijk bedankt voor hun inzet. Hopelijk wil iedereen er volgend jaar weer met evenveel energie tegenaan te gaan.

De voorzitter van No-Limits, Jan Smets, wenst iedereen wijsheid en zeker nu een goede gezondheid toe. 

Voor 1 april wordt informatie gegeven over de vervolgstappen.


Agenda

juli 2020
madiwodovrzazo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

2 bezoekers online
Vandaag: 80 unieke bezoekers
Deze week: 272 unieke bezoekers
Totaal: 58210 unieke bezoekers