Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl

KNAU medaille van verdienste voor leden van No-Limits
Geplaatst op: 27-05-2019

Tijdens de opening van het jubileumfeest op zaterdag 25 mei nam voorzitter Jan Smets de gelegenheid om enkele bestuurleden van de vereniging namens de KNAU in het zonnetje te zetten.
 

Hans de Korte werd als bestuurslid onderscheiden voor zijn grote bijdrage in de organisatie van diverse evenementen. De Kempische Cross competitie, de Kempenrun, de Kroonven estafette en meer recentelijk ook de trailruns.    
Isidoor Thijs is ook een van de leden van het eerste uur. Na het beëindigen van zijn hardloop activiteiten is Isidoor heel actief binnen de wandelafdeling van No-Limits. Zijn grote bijdrage aan de organisatie van de diverse wandelevenementen worden genoemd. Meest recentelijk de thema wandelingen die elk seizoen door No-Limits worden georganiseerd.    
Jan van Herk werd als penningmeester en meer recentelijk als ledenadministrateur onderscheiden. Jan van Herk is een van de leden van het eerste uur. Als bestuurslid van No-Limits heeft Jan zich vele jaren als penningmeester voor de vereniging verdienstelijk gemaakt.     
Sjef van Hoof viel ook de eer te beurt om de spelt van verdienste in ontvangst te mogen nemen. Sjef is heel actief bij vele evenementen van de vereniging. Ook is Sjef van Hoof de drijvende kracht achter de startersopleidingen die No-Limits ieder najaar organiseert. 


Voor de KNAU aanleiding genoeg om deze leden te onderscheiden met de spelt van verdienste.
 

Vorige Volgende

Agenda

juni 2019
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 72 unieke bezoekers
Deze week: 251 unieke bezoekers
Totaal: 48835 unieke bezoekers