Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl


Bloemen en mooie woorden voor oprichters en jubilarisssen No-Limits


Geplaatst op: 27-05-2019

Voorzitter Jan Smets greep in zijn woord aan de oprichters even terug naar het begin van de vereniging. Ton Antonis en Ivo Vromen vonden de tijd rijp om de hardlopers die zij overal in het Bladelse zagen rondlopen te interesseren zich aan te sluiten bij een loopgroep. Ze hadden ook nog iemand nodig die de groep met wat meer advies zou kunnen begeleiden. Daarvoor leek de overbuurman van Ton wel een geschikte kandidaat en zo werd Ad van Heijst aan het bestuur van een nog op te richten vereniging toegevoegd. Op 8 maart 1994 werd de oprichtingsacte bij de notaris ondertekend. No-Limits was een feit.
Maar een vereniging zonder leden is geen vereniging. Er werd gestart bij zwembad de Smachtenbocht en leden van het eerste uur en nog steeds lid van No-Limits waren Isidoor Thijs en Henk Smetsers. Ook zij werden door de voorzitter gefeliciteerd met hun 25-jarig jubileum en in de bloemen gezet. 
En dan was er natuurlijk een woord van dank aan de primus inter pares van de vereniging Ad van Heijst. Er moest worden vermeld dat Ad in het verleden al door de Majesteit en later door de Koning was onderscheiden. Daar kan een gemeente als Bladel met een onderscheiding niet overheen. Ad moest het daarom doen met de uitgesproken waardering door de voorzitter, bloemen en het applaus van de aanwezigen. De enorme verdienste van Ad voor de vereniging is van onschatbare waarde en staat boven iedere twijfel. 

>Bekijk de foto's van de receptie, de huldiging van jubilarissen en de uitreiking van de vrijwilligers spelt

Onderstaand een foto van het huidige bestuur van No-Limits.

vlnr: Ad van Heijst, Hans de Korte, Jan Smets, Sjef van Hoof en Nellie Paridaans. Foto's Carola van Doorn.


Agenda

september 2019
madiwodovrzazo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

2 bezoekers online
Vandaag: 64 unieke bezoekers
Deze week: 162 unieke bezoekers
Totaal: 50697 unieke bezoekers