Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl

Nieuwe opzet ledenvergadering lijkt een goede keuze
Geplaatst op: 14-03-2019

De zaal van De Tipmast zat zondagmorgen 10 maart met 104 leden helemaal vol. De keuze om de ledenvergadering te verplaatsen van vrijdagavond naar de zondag, na afloop van de training bleek daarmee een goede.
Na een heerlijk worstenbroodje trapte voorzitter Jan Smets af. Gesteund door zijn bestuursleden, met name Jan van Herk, die het financiële gedeelte voor zijn rekening nam, liep hij door het verenigingsbeleid heen. De hoofdmoot ligt in 2019 natuurlijk bij het vijfentwintigjarig bestaan. Dat biedt weinig (financiële)  ruimte voor meer acties.
Natuurlijk zijn er nog wel ontwikkelingen. Bij de wandelgroep kunnen gasten nu het jaar rond meewandelen. Onder leiding van Nellie Roest hebben ze de vier seizoenwandelingen rond gekregen, met de Grensparkwandeling, Herfstwandeling, Oliebollentocht, rond oudjaar en de Pannenkoekentocht op paaszaterdag. Martien Lemmens kreeg zijn diploma assistent-wandeltrainer uitgereikt door Ad van Heijst.
 
De hardlopers staan aan de vooravond van de KempenRun. Op de agenda is o.a. de halve marathon van Tilburg toegevoegd als activiteit. Hoofdtrainer Ad van Heijst stimuleerde iedereen om nieuwe, aantrekkelijke lopen te melden. Door vermelding op de kalender en de website kunnen anderen gestimuleerd worden om mee te doen.
Tijdens de vergadering nam No-Limits afscheid van Jan van Herk en Monique  Loomans, als bestuursleden. De voorzitter bedankte hen in een kort woordje voor hun diensten aan No-Limits. Ze blijven nog even in functie, omdat de club nog zoekt naar geschikte opvolgers. Ad van Heijst was ook aftredend. Hij werd zonder hoofdelijke stemming herkozen voor een volgende termijn.
  
Aan het einde waren nog twee positieve punten te benoemen. Bert Nouwens dankte alle leden voor de wijze waarop ze hebben gereageerd op zijn oproep voor vrijwilligers tijdens de KempenRun. Ook bleek dat er waarschijnlijk twee vrijwilligers beschikbaar komen om de koffie en thee op zondagmorgen te verzorgen. Het bestuur onderneemt actie daarvoor.
Jan Smets dankte aan het slot – voor twaalf uur – alle aanwezigen voor hun inbreng. Hij verwachtte zondag 17 maart iedereen weer te zien tijdens De KempenRun, natuurlijk in No-Limitsrood.

 

Vorige Volgende

Agenda

maart 2019
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

8 bezoekers online
Vandaag: 77 unieke bezoekers
Deze week: 457 unieke bezoekers
Totaal: 46602 unieke bezoekers