Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl

No-Limits zijn we met z'n allen
Geplaatst op: 06-01-2019

Op zondag 6 januari was er na de training een samenkomst van alle leden, om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Natuurlijk waren er de traditionele worstenbroodjes en de glühwein. Misschien was dat de reden dat de leden in zulke groten getale aanwezig waren.Het was druk en dat was goed om te zien.

 

Voorzitter Jan Smets nam de gelegenheid om de leden toe te spreken en alle goeds te wensen voor het komende jaar. Er waren mededelingen over het aanstaande jubileum, waarover elders meer op deze site. Ook Alex werd in het zonnetje gezet vanwege zijn verdiensten achter de bar.

Er was ook een punt van zorg dat de voorzitter wilde delen. In het bestuur zijn 2 bestuurleden die hebben aangegevens het stokje te willen overdragen. Ook constateerde de voorzitter dat er veel mannelijke deelnemers zijn in het bestuur van No-Limits en dat de haarkleur toch overwegend grijs is. Vandaar een oproep aan de leden om niet allen sport te komen consumeren, maar het ook aan te durven verantwoordelijkheid te nemen en te komen bijdragen aan de organisatie van de vereniging. Dat kan op bestuurlijk vlak, maar ook als begeleider van een van de loop- of wandelgroepen. Voor een gedegen opleiding wordt natuurlijk gezorgd.

De jubileumcommissie gaf alvast wat informatie over de ophanden zijnde viering van het 25-jarig jubileum. Ton Antonis, Sjef van Hoof en Isidoor Tijs tekenen voor de organisatie. Op 25 en 26 mei vinden de feestelijkheden plaats. Reserveer de datum. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven voor de diverse activiteiten via deze site volgen later. 

En daarna was er tijd om onder het genot van een glaasje glühwein het afgelopen jaar nog eens te beschouwen en vooruit te blikken naar wat komen gaat.

 

Vorige Volgende

Agenda

juni 2019
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 79 unieke bezoekers
Deze week: 254 unieke bezoekers
Totaal: 48836 unieke bezoekers