Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie@no-limitsbladel.nl

Eindhoven kleurde rood
Geplaatst op: 09-10-2017

No-Limits maakte veel kilometers

De Hele- en Halve Marathon in Eindhoven, de Zeeuwse Kustmarathon, de Elfstrandentocht van Scheveningen naar Hoek van Holland en de Terschellingtrail. Al deze kilometerknallers stonden het afgelopen weekeinde op het programma van No-Limitslopers. Zelden zijn er door de club in een weekeinde meer kilometers afgelegd.
Het zwaartepunt lag natuurlijk afgelopen zondag in Eindhoven. Acht lopers liepen de Hele Marathon.
Daaronder waren drie debutanten (Ellen en Anne Kokken en Peter Meurs) die voor het eerst de 42,1 kilometer aflegden.

  

Daarnaast waren er nog zo’n achttien deelnemers aan de Halve Marathon. Er werden mooie tijden gelopen, verdiend na een zomer lang trainen om je grenzen te verleggen.
>Bekijk de uitslagen van de deelnemers aan de marathon Eindhoven (voor zover bekend)
Een dag eerder leverden John van Emden en Rinus Raas een topprestatie tijdens de Zeeuwse Kustmarathon. De 42 kilometers tussen Burgh-Haamstede en Zoutelande zijn normaal al extra zwaar omdat het parcours grotendeels over strand en door de duinen gaat. Deze keer zorgde een windkracht 6 schuin tegen voor extra weerstand.

   

Ook Sjef van Hoof kreeg het voor zijn kiezen. Hij moest ook onder deze zeer zware omstandigheden de 33 km van Scheveningen naar Hoek van Holland zien te overbruggen.Geen omstandigheden om persoonlijke records te lopen, maar wel om zeer voldaan op terug te kijken. Sjef liep de 33 kilometer voor het goede doel: De Hartstichting. Robert en Noortje van den Boom en Marcel Jager trokken zondag 8 oktober naar Terschelling. Daar was een trail uitgezet die ook over strand en door de duinen voerde. Noortje hield het bij de 25-kilometertocht. Marcel en Robert slaagden erin om de volle 50 kilometer uit te lopen.

 

Vorige Volgende

Agenda

januari 2018
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

 

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 4 unieke bezoekers
Deze week: 226 unieke bezoekers
Totaal: 27357 unieke bezoekers